A Gree-ről

A Gree Electric Appliances, Inc. Zhuhai 1991-ben alakult. Jelenleg a legnagyobb légkondicionálókat forgalmazó vállalkozás.

A Gree név mind a lakossági, mind az ipari hűtés területén a minőséget jelenti a világon, a cég 2005 óta tartja az első helyezést a világ legtöbb lakossági klímáját értékesítők ranglistáján. A gyár sikerének kulcsa a tartós minőség és a gazdaságos üzemeltetési megoldások folyamatos fejlesztése, mint például az 1 Hz-es alacsony frekvenciás inverter technológia és a magas hatékonyságú DC inverteres készülékek fejlesztése. A Gree első számú célja, hogy korszerű technológiájú, modern stílusos készülékekkel járuljon hozzá otthona kényelméhez.

A Gree gyárnak 9 nagy gyártó központja van: Zhuhai, Chongqing, Hefei, Zhengzhou, Wuhan, Shijiazhuang, Brazília, Pakisztán és Vietnam, amelyek éves termelési kapacitása 60 millió lakossági légkondicionáló (RAC) és 5.500.000 kereskedelmi légkondicionáló (CAC).
A Gree felfogása szerint ők nem „gyártják”, hanem „megalkotják” termékeiket

 

Irány a Times Square!

2012 március 16-tól, a Gree televíziós hirdetése látható immár a NewYork-i Times Square LED-es megjelenítőjén is. A globális marketingkampány erősödése jórészt a gyár hihetetlen léptékű növekedésének köszönhető. A Gree mindemellett egyre több nagyszabású sporteseményen képviselteti magát, mint a Pekingi Olimpiai Játékok, a Dél-Afrikai Labdarúgó Világbajnokság, a Guangzhou-i Ázsiai Játékok vagy mint a Téli Olimpiai Játékok Sochi városában, Oroszországban.